Jednohubky – amuse bouche

V podstatě se jedná o menší předkrm v podobě jednohubky. Toto slovní spojení by se dalo přeložit jako ‚pobavit svá ústa‘ (amuse znamená bavit se a bouche je pusa). Francouzi totiž rádi potěší své chuťové buňky ještě před jídlem.
Amuse-bouche se často servírují ve skleničkách nebo jako jedno sousto na speciální lžíci.
Kosmetika z Mrtvého moře, parfémy, doplňky stravy
Žlutý meloun, parmská šunka
Někdo to rád sladké 🙂
Ovoce podle chuti, tvarohový, jogurtový nebo smetanový dip
Finedrink Grapefruit 2 l
Grilovaná cuketa s ricottou a bazalkou
Okurka plněná oblíbenou pomazánkou
Rajče, salám, mozzarella v pestu
Lososové rolky s lososovo-sýrovou pěnou a koprem
Meloun, sýr, pistácie
Meloun, ricotta
“Minipizza” na bramborovém základě
“Minipizza” na cuketovém základě
Okurka, rajče, sýr
Hydratační maska extra svěží s okurkou
Parmská šunka, meloun
Losos, okurka, bylinky v sýrové krustě
Nejnovější komentáře